Heerenveen wint na lange tijd weer eens en geeft Van Wonderen ademruimte

Heerenveen heeft na een lange tijd weer eens gewonnen. De ploeg van trainer Johnny Jansen won met 2-1 van FC Groningen en gaf daarmee de druk op trainer Jan Olde Riekerink wat ademruimte.

De wedstrijd begon goed voor Heerenveen. Na een kwartier spelen scoorde Henk Veerman de 1-0. Na de rust kwam Groningen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mimoun Mahi. Toen leek het erop dat Heerenveen weer eens geen punten zou pakken, maar in de laatste minuut scoorde Mitchell van Bergen de winnende goal.

Het was een belangrijke overwinning voor Heerenveen. De ploeg had al een tijd niet meer gewonnen en stond daardoor onder druk. De overwinning geeft de ploeg wat ademruimte en het vertrouwen dat er weer punten gepakt kunnen worden.

De trainer, Jan Olde Riekerink, was blij met de overwinning. Hij heeft de ploeg de afgelopen weken goed begeleid en is blij dat zijn harde werk nu beloond wordt.

Heerenveen heeft nu weer wat ademruimte gekregen en kan zich richten op het verbeteren van de prestaties. Als de ploeg zo doorgaat, is er geen reden waarom Heerenveen niet meer punten kan pakken.