Headhunterz stopt met optreden als Hardstyle-dj: ‘Mijn gezondheid heeft eronder geleden’

Headhunterz, één van de meest bekende hardstyle-DJ’s, heeft aangekondigd dat hij stopt met optreden als hardstyle-DJ. Hij maakte de aankondiging op zijn sociale media-kanalen.

In zijn bericht schrijft Headhunterz dat hij de afgelopen jaren heeft gewerkt aan een nieuwe muzikale richting. Hij heeft besloten dat het tijd is om deze nieuwe muziek te gaan verkennen en dat hij daarom stopt met optreden als hardstyle-DJ.

Headhunterz schrijft ook dat zijn gezondheid eronder heeft geleden door het harde werken en het vele reizen. Hij wil nu de tijd nemen om te herstellen en zich te concentreren op zijn gezondheid.

Headhunterz heeft een lange carrière als hardstyle-DJ. Hij begon in 2005 en is sindsdien een van de meest bekende DJ’s in de hardstyle-scene. Zijn optredens werden altijd goed ontvangen door fans over de hele wereld.

Hoewel Headhunterz stopt met optreden als hardstyle-DJ, zal hij nog steeds betrokken blijven bij de hardstyle-scene. Hij zal blijven werken aan muziekproducties en zal ook blijven optreden op festivals, maar dan in een andere stijl.

Headhunterz heeft aangegeven dat hij de hardstyle-scene altijd zal blijven steunen en dat hij er trots op is om een deel van deze scene te zijn geweest. Hij bedankt iedereen die hem in de afgelopen jaren heeft gesteund en geholpen.

Hoewel Headhunterz stopt met optreden als hardstyle-DJ, zal hij nog steeds betrokken blijven bij de hardstyle-scene. Fans kunnen hem blijven volgen op zijn sociale media-kanalen voor updates over zijn muzikale avonturen.