Hawaïse Overheid waarschuwt Toeristen: Stijgend Dodental, Reizen Afgeraden

Hawaïse Overheid waarschuwt Toeristen: Stijgend Dodental, Reizen Afgeraden

De Hawaïse overheid heeft toeristen gewaarschuwd voor een stijgend dodental als gevolg van het coronavirus. De overheid raadt reizen naar Hawaï af, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Het aantal sterfgevallen als gevolg van het coronavirus in Hawaï is de afgelopen weken gestegen. Volgens de gegevens van de staat, zijn er in totaal meer dan 1.400 mensen overleden aan het virus.

De overheid heeft toeristen gewaarschuwd dat ze hun plannen om naar Hawaï te reizen moeten afblazen, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Het is belangrijk dat mensen hun reisplannen evalueren en alleen reizen als het echt nodig is.

De overheid heeft ook maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Er zijn strenge beperkingen opgelegd aan de beweging van mensen en er zijn maatregelen getroffen om de sociale afstand te vergroten.

De overheid raadt ook aan dat mensen die naar Hawaï reizen, een coronatest doen voor hun vertrek en bij hun aankomst. Daarnaast wordt aangeraden dat mensen die naar Hawaï reizen, zich houden aan alle lokale regels en richtlijnen, waaronder het dragen van een mondkapje en het handhaven van sociale afstand.

Hoewel de overheid toeristen waarschuwt voor een stijgend dodental, is het belangrijk om te onthouden dat Hawaï een veilige bestemming is voor reizigers. Als mensen zich houden aan de lokale regels en richtlijnen, kunnen ze genieten van hun reis naar Hawaï.