Havik en slang aanvallen Amerikaanse vrouw

Een Amerikaanse vrouw heeft een angstaanjagende ervaring gehad toen ze in haar tuin werd aangevallen door een havik en een slang. De vrouw, die anoniem wil blijven, was aan het tuinieren toen de twee dieren plotseling op haar af kwamen.

De vrouw vertelde dat de havik haar eerst aanviel en dat hij haar bijna had geraakt. Toen de havik wegvloog, zag ze dat er ook een slang in de buurt was. Ze was zo geschrokken dat ze niet meer wist wat ze moest doen. De slang kwam op haar af en begon haar te bespringen.

Gelukkig kon de vrouw zichzelf redden door weg te rennen. Ze is ongedeerd gebleven, maar is nog steeds erg geschrokken van de ervaring.

De lokale autoriteiten hebben onderzoek gedaan naar de aanval en hebben bevestigd dat het inderdaad om een havik en een slang ging. Het is niet duidelijk waarom de dieren de vrouw aanvielen, maar het is waarschijnlijk dat ze op zoek waren naar voedsel.

De autoriteiten waarschuwen mensen om voorzichtig te zijn als ze in de buurt van wilde dieren komen. Ze adviseren mensen om altijd alert te zijn en om nooit te dichtbij wilde dieren te komen. Als je een dier ziet, moet je rustig blijven en je afstand houden. Als je wordt aangevallen, moet je zo snel mogelijk wegrennen.