Hassan benadrukt positieve kanten na teleurstellende WK-avond Nederlandse atletiek: 'Er is niemand dood'

Hassan benadrukt positieve kanten na teleurstellende WK-avond Nederlandse atletiek: ‘Er is niemand dood’

Het Nederlandse atletiekteam heeft een teleurstellende avond gehad tijdens het WK in Doha. Hoewel er geen medailles werden gewonnen, benadrukte bondscoach Hassan de positieve kanten van de avond. “Er is niemand dood”, zei hij.

Hassan benadrukte dat er veel talentvolle atleten in het Nederlandse team zitten. Hoewel ze geen medailles wonnen, hebben ze hard gewerkt en hun best gedaan om te presteren. De bondscoach benadrukte ook dat de atleten zichzelf niet te hard moeten veroordelen voor hun prestaties.

Hassan benadrukte ook dat het WK een leerproces was voor de atleten. Hij zei dat ze veel hebben geleerd van deze ervaring en dat ze hierdoor beter voorbereid zijn op toekomstige wedstrijden.

Hoewel de resultaten teleurstellend waren, benadrukte Hassan dat er veel positieve dingen uit de avond kwamen. Hij benadrukte dat de atleten hun best hebben gedaan en dat er niemand dood is. Hij hoopte dat de atleten hun teleurstelling zouden overwinnen en zich zouden richten op de toekomst.

Hassan’s woorden waren een bron van troost voor de atleten na een teleurstellende avond. Hoewel er geen medailles werden gewonnen, benadrukte hij de positieve kanten van de avond en hoopte hij dat de atleten hun teleurstelling zouden overwinnen en zich zouden richten op de toekomst.