Hartman verlengt contract bij Feyenoord na veelbelovend debuutjaar

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord heeft bekendgemaakt dat het de contractverlenging van verdediger Justin Hartman heeft bevestigd. Hartman kwam vorig jaar over van FC Utrecht en had een veelbelovend debuutjaar bij Feyenoord.

Hartman speelde een belangrijke rol in de verdediging van Feyenoord. Hij was betrokken bij veel van de clean sheets die de club behaalde en was een van de meest consistente spelers in de selectie. Hartman was ook een van de meest aanvallende verdedigers in de Eredivisie, waardoor hij een waardevolle aanwinst was voor Feyenoord.

De club is blij met de verlenging van Hartman’s contract, omdat het een duidelijk signaal is dat Feyenoord zich wil blijven ontwikkelen als een van de beste teams in Nederland. De club hoopt dat Hartman’s ervaring en leiderschap zal helpen om de club naar nieuwe hoogten te brengen.

Hartman is blij met de verlenging van zijn contract en is klaar om zijn rol bij Feyenoord voort te zetten. Hij is vastbesloten om zichzelf te blijven ontwikkelen en om zijn teamgenoten te helpen om de club naar nieuwe successen te leiden.

Feyenoord is er trots op dat ze Hartman hebben kunnen behouden en hopen dat hij een belangrijke speler zal blijven voor de club. Met Hartman aan boord lijkt het erop dat Feyenoord goed op weg is om een van de beste teams in Nederland te worden.