Hansson stuurt Heracles naar overwinning in laatste seconde van Rotterdamse derby tegen Excelsior

Het was een spannende wedstrijd tussen de twee Rotterdamse voetbalclubs Heracles Almelo en Excelsior. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Heracles, dankzij een doelpunt van Hansson in de laatste seconde van de wedstrijd.

De wedstrijd begon met een sterk optreden van Heracles. Ze domineerden het veld en hadden meer balbezit dan Excelsior. Na een half uur spelen scoorde Hansson de 1-0 voor Heracles. Excelsior kwam terug in de wedstrijd toen ze de gelijkmaker scoorden in de tweede helft.

In de laatste minuut van de wedstrijd leek het erop dat het een gelijkspel zou worden, maar Hansson had andere plannen. Hij schoot een prachtige goal in de laatste seconde van de wedstrijd, waardoor Heracles met 2-1 won.

Hansson was de held van de dag. Zijn doelpunt betekende dat Heracles de Rotterdamse derby won en een grote stap zette richting de top van de Eredivisie. Hansson was na afloop erg blij met zijn prestatie en hij werd gefeliciteerd door zijn teamgenoten.

Het was een memorabele avond voor Heracles en Hansson. Ze hebben bewezen dat ze een krachtige tegenstander zijn in de Eredivisie en dat ze in staat zijn om in de laatste seconde van een wedstrijd te winnen.