Hansi Flick wil bondscoach blijven ondanks de grote crisis in Duitsland

Hansi Flick heeft aangegeven dat hij de bondscoach van het Duitse voetbalelftal wil blijven, ondanks de grote crisis die het land momenteel doormaakt. Flick, die in 2019 de bondscoach werd, heeft al veel successen geboekt met het team, waaronder het winnen van de UEFA Nations League in 2020.

Flick is van mening dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het Duitse voetbal door deze crisis te doorstaan. Hij gelooft dat hij de juiste persoon is om de Duitse voetbalbond door deze moeilijke tijden te loodsen.

Hansi Flick is ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring en kennis een belangrijke bijdrage kan leveren aan het Duitse voetbal. Hij is van plan om de komende maanden hard te werken om het team te versterken en te verbeteren. Hij wil ook blijven investeren in jonge talenten en hen helpen hun volle potentieel te bereiken.

Flick is ook van mening dat het Duitse voetbalteam een goede basis heeft om te groeien en te bloeien, ondanks de huidige crisis. Hij gelooft dat de spelers en stafleden de komende maanden hard zullen werken om hun prestaties te verbeteren en zo hun land trots te maken.

Hansi Flick is vastbesloten om de komende maanden door te gaan als bondscoach van het Duitse voetbalteam. Hij gelooft dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het Duitse voetbal, zelfs in deze moeilijke tijden.