-hansgroheVan Aerts Succescoach volgt Roglic naar BORA-hansgrohe van Jumbo-Visma

Het Duitse wielerteam BORA-hansgrohe heeft een nieuwe aanwinst: de Nederlandse succescoach Van Aerts. Van Aerts volgt de Nederlandse wielrenner Primoz Roglic naar het team, waar hij zal helpen om de prestaties van het team te verbeteren.

Van Aerts is een ervaren coach met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van topsporters. Hij heeft veel ervaring met het coachen van Nederlandse wielrenners, waaronder Roglic. Hij heeft ook gewerkt met andere Nederlandse teams, zoals Jumbo-Visma.

Van Aerts zal de verantwoordelijkheid krijgen om de prestaties van BORA-hansgrohe te verbeteren. Hij zal de renners coachen en hen helpen om hun prestaties op het hoogste niveau te brengen. Hij zal ook de samenwerking tussen de renners en hun coaches versterken.

De komst van Van Aerts is een grote stap voor BORA-hansgrohe. Het team heeft al een aantal grote namen in de wielersport, waaronder Roglic, maar met de komst van Van Aerts hopen ze hun prestaties nog verder te verbeteren.

Het is duidelijk dat BORA-hansgrohe een grote stap heeft gezet door Van Aerts aan te nemen. Met zijn ervaring en kennis zal hij een grote bijdrage leveren aan de prestaties van het team. We kunnen alleen maar afwachten wat hij gaat bereiken met BORA-hansgrohe.