Handbalsters versterken vertrouwen voor WK met ruime overwinning in EK-kwalificatie

De Nederlandse handbalsters hebben hun vertrouwen voor het komende WK versterkt met een ruime overwinning in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Helle Thomsen won met maar liefst 34-18 van het Poolse team.

Het was een belangrijke wedstrijd voor de Nederlandse handbalsters, omdat het de laatste wedstrijd was voor het WK in Japan. De ploeg had al eerder de EK-kwalificatie gewonnen, maar wilde deze overwinning gebruiken om het vertrouwen voor het WK te versterken.

De Nederlandse handbalsters begonnen sterk aan de wedstrijd en gingen al snel met een voorsprong van 5-1 de rust in. In de tweede helft werd de voorsprong alleen maar groter. Met een uiteindelijke score van 34-18 was het duidelijk dat de Nederlandse ploeg de wedstrijd makkelijk had gewonnen.

De Nederlandse handbalsters hebben met deze overwinning hun vertrouwen voor het WK versterkt. Ze hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdagingen die hen in Japan te wachten staan. Met deze overwinning kunnen ze met vertrouwen naar het WK reizen en hopen op een goed resultaat.