Handbalploeg verliest eerste wedstrijd voorafgaand aan EK tegen Egypte

De Nederlandse handbalploeg heeft hun eerste wedstrijd voorafgaand aan het Europees Kampioenschap verloren tegen Egypte. De wedstrijd werd gespeeld in de Oostenrijkse stad Graz en eindigde in een nederlaag voor Nederland met 24-20.

De Nederlandse ploeg begon sterk aan de wedstrijd en had de leiding tot de rust met 11-10. In de tweede helft kwam Egypte sterk terug en wist de leiding te pakken. Nederland kon de achterstand niet meer goedmaken en verloor uiteindelijk met 24-20.

Hoewel de Nederlandse ploeg teleurgesteld is over het verlies, is er ook een positieve kant. De ploeg heeft veel geleerd van de wedstrijd en heeft nu meer inzicht in waar de verbeterpunten liggen.

De Nederlandse ploeg zal zich nu richten op de volgende wedstrijd tegen Sloveniƫ. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 12 januari en is een belangrijke wedstrijd voor Nederland om zich voor te bereiden op het Europees Kampioenschap.

Het Europees Kampioenschap zal plaatsvinden in Oostenrijk, Zwitserland en Noorwegen van 9 tot 26 januari. Nederland zal proberen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op dit toernooi, zodat ze zo ver mogelijk kunnen komen.

Het verlies tegen Egypte is een teleurstelling, maar de Nederlandse ploeg is vastbesloten om hieruit te leren en zich voor te bereiden op het Europees Kampioenschap.