Hamilton tevreden met tweede plaats: 'Blijven doen wat we vorig jaar deden'

Hamilton tevreden met tweede plaats: ‘Blijven doen wat we vorig jaar deden’

Lewis Hamilton was tevreden met zijn tweede plaats in de Grand Prix van Bahrein. De Britse coureur van Mercedes was de beste van de rest, maar kon niet tippen aan de overwinning van teamgenoot Valtteri Bottas.

Hamilton zei na afloop dat hij blij was met het resultaat, maar dat hij nog steeds meer wilde bereiken. “We hebben een goed resultaat behaald, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. We moeten blijven doen wat we vorig jaar deden en ons team verder versterken om onze concurrenten te verslaan.”

De Britse coureur is al jaren een van de beste coureurs in de Formule 1 en heeft al veel successen geboekt. In 2020 won hij zijn zevende wereldtitel, waarmee hij Michael Schumacher overtrof als meest succesvolle coureur ooit.

Hamilton zei dat hij zich klaarmaakt voor de volgende race in Imola. “Ik ben er klaar voor om mijn beste te geven en ervoor te zorgen dat ik op het podium sta. We hebben een goede start gemaakt, maar er is nog veel werk te doen om de titel te winnen.”

Het is duidelijk dat Hamilton vastbesloten is om dit jaar opnieuw wereldkampioen te worden. Hij heeft al laten zien dat hij een van de beste coureurs is en hij zal er alles aan doen om opnieuw op het hoogste podium te staan.