Hamilton blijft optimistisch na mislopen zege in GP VS: 'Vooruitgang gaat de goede kant op'

Hamilton blijft optimistisch na mislopen zege in GP VS: ‘Vooruitgang gaat de goede kant op’

Hamilton blijft optimistisch na mislopen zege in GP VS: ‘Vooruitgang gaat de goede kant op’

Lewis Hamilton, de Britse Formule 1-coureur, heeft zijn optimisme na de Grand Prix van de Verenigde Staten niet verloren. Hoewel hij de race niet won, was hij tevreden met de vooruitgang die hij had gemaakt.

Hamilton was de favoriet voor de race, maar hij werd gedwongen om tegen het einde van de race te stoppen met een technisch probleem. Hoewel hij de race niet won, was hij tevreden met de vooruitgang die hij had gemaakt.

“Ik ben blij dat ik hier ben en dat ik het heb geprobeerd”, zei Hamilton na de race. “Ik heb veel geleerd en ik denk dat we vooruitgang hebben geboekt. We hebben hard gewerkt om onze auto te verbeteren en ik denk dat we op de goede weg zijn.”

Hamilton is er ook van overtuigd dat hij in de toekomst beter zal presteren. “We hebben een goede basis gelegd en ik denk dat we in de toekomst alleen maar beter zullen worden”, zei hij. “We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze auto en ik ben ervan overtuigd dat we meer successen zullen boeken.”

Hoewel Hamilton de race niet won, is hij er nog steeds van overtuigd dat hij een goede prestatie heeft geleverd. “Ik ben blij dat ik hier was en dat ik het heb geprobeerd”, zei hij. “Ik denk dat we vooruitgang hebben geboekt en ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst alleen maar beter zullen worden.”