Guus Meeuwis en Acda en de Munnik lanceren samen een kerstnummer

Guus Meeuwis, Acda en de Munnik hebben samen een nieuw kerstnummer uitgebracht. Het nummer heet ‘Kerstmis in ons hart’ en is een duet waarin de drie artiesten hun stemmen bundelen.

Het nummer is geschreven door Guus Meeuwis en de tekst is gebaseerd op de kerstgedachte dat het kerstfeest meer is dan alleen cadeautjes en lekker eten. Het gaat over het feit dat kerstmis in het hart van iedereen moet worden gevierd.

De muziek is gecomponeerd door Acda en de Munnik. De muziek is een mix van traditionele kerstliedjes en moderne popmuziek. Het nummer is opgenomen in de studio van Guus Meeuwis en is uitgebracht op alle streamingplatforms.

De drie artiesten hopen dat het nummer een boodschap van liefde en hoop brengt in deze moeilijke tijd. Ze willen dat mensen zich realiseren dat kerstmis meer is dan alleen cadeaus en lekker eten, maar dat het ook een tijd van liefde en hoop is.

Het nummer is al veelvuldig gedraaid op de radio en heeft al veel positieve reacties gekregen. De artiesten hopen dat het nummer mensen helpt om de kerstgedachte in hun hart te vieren.