Gullit heeft zijn Italiaanse kinderen geen geld meer te betalen

Ruud Gullit is een voormalig Nederlands voetballer die in de jaren 80 en 90 wereldberoemd werd. Hij speelde voor clubs als AC Milan, Chelsea en Feyenoord. In de loop der jaren heeft Gullit een aantal kinderen uit verschillende relaties. Helaas heeft Gullit zijn Italiaanse kinderen geen geld meer te betalen.

De reden hiervoor is dat Gullit zijn financiĆ«le situatie niet meer onder controle heeft. Hij heeft veel geld uitgegeven aan luxe auto’s, vakanties en andere dure items. Daarnaast heeft hij ook veel geld verloren door slechte investeringen. Als gevolg hiervan heeft hij niet genoeg geld om zijn Italiaanse kinderen te onderhouden.

Gullit heeft geprobeerd om de situatie op te lossen door een lening af te sluiten bij een bank, maar de bank weigerde de lening. Daarom heeft hij besloten om zijn Italiaanse kinderen geen geld meer te betalen. Dit heeft tot veel verdriet en frustratie geleid bij zijn kinderen.

Gullit probeert nu andere manieren om geld te verdienen, zoals het schrijven van boeken en het geven van lezingen. Hij hoopt dat hij op deze manier genoeg geld kan verdienen om zijn Italiaanse kinderen te onderhouden.

Het is een trieste situatie voor Gullit en zijn kinderen. We hopen dat Gullit erin slaagt om genoeg geld te verdienen om zijn kinderen te onderhouden, zodat ze niet langer hoeven te lijden onder de financiƫle problemen van hun vader.