Guardiola stelt dat CL-winst voor City niet bijzonder is: 'Meer clubs hebben de prijs gewonnen'

Guardiola stelt dat CL-winst voor City niet bijzonder is: ‘Meer clubs hebben de prijs gewonnen’

Pep Guardiola, de manager van Manchester City, heeft gezegd dat het winnen van de Champions League niet bijzonder is voor de club. Guardiola beweerde dat meer clubs de prijs hebben gewonnen, waaronder Liverpool, Barcelona en Real Madrid.

De manager van Manchester City zei dat het winnen van de Champions League een “grote prestatie” is, maar dat het niet bijzonder is voor de club. Hij zei dat er veel clubs zijn die de prijs hebben gewonnen, waaronder Liverpool, Barcelona en Real Madrid. Guardiola voegde eraan toe dat Manchester City nu een van die clubs is.

De uitspraak van Guardiola komt na Manchester City’s overwinning op Chelsea in de finale van de Champions League. De club won met 1-0, dankzij een doelpunt van Kevin De Bruyne in de tweede helft.

Guardiola benadrukte dat het winnen van de Champions League een grote prestatie is, maar dat het niet bijzonder is voor Manchester City. Hij zei dat er veel clubs zijn die de prijs hebben gewonnen, waaronder Liverpool, Barcelona en Real Madrid. Guardiola voegde eraan toe dat Manchester City nu ook een van die clubs is.

Hoewel Guardiola’s uitspraak misschien verrassend lijkt, benadrukte hij dat het winnen van de Champions League een grote prestatie is voor elke club. Hij zei ook dat Manchester City nu een van de clubs is die de prijs hebben gewonnen, wat een bewijs is van hun harde werk en toewijding.