Guardiola denkt dat een tweede treble voor City onmogelijk is: ‘Dat is iets eenmaligs’

Pep Guardiola, manager van Manchester City, denkt dat het voor zijn team onmogelijk is om een tweede treble te winnen. Guardiola won vorig seizoen de Premier League, de FA Cup en de Carabao Cup met City, maar hij denkt dat het voor zijn team onmogelijk is om dat nog een keer te doen.

Guardiola zei: “Het is iets eenmaligs. We hebben het vorig seizoen gedaan, maar het zal niet weer gebeuren. Het was een geweldige prestatie, maar we moeten realistisch zijn. We zullen ons best doen om zo veel mogelijk prijzen te winnen, maar een tweede treble is onmogelijk.”

De manager van City is ervan overtuigd dat zijn team de komende seizoenen succesvol zal blijven. Hij zei: “We hebben een geweldig team en ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst veel prijzen zullen winnen. We zullen ons best doen om zo veel mogelijk titels te winnen, maar een tweede treble is helaas niet mogelijk.”

Guardiola’s woorden tonen aan dat hij een realistisch beeld heeft van de situatie. Hij weet dat het voor zijn team onmogelijk is om een tweede treble te winnen en hij wil niet dat er te hoge verwachtingen worden gecreĆ«erd. In plaats daarvan wil hij dat zijn team blijft focussen op het winnen van prijzen en het verbeteren van hun spel.