Groenen en Martens maken gelijkspel tegen PSG in voorronde Champions League bij Manchester United

Vandaag hebben de Nederlandse voetballers Tessa Groenen en Jackie Groenen een geweldige prestatie geleverd in de voorronde van de Champions League bij Manchester United. Samen met hun teamgenoot Vivianne Martens hebben ze een gelijkspel behaald tegen het Franse team PSG.

Het was een spannende wedstrijd, waarin beide teams hun best deden om de overwinning te behalen. PSG begon sterk en had al snel een voorsprong van twee doelpunten. Maar Groenen en Martens bleven strijden en wisten de achterstand terug te brengen tot één doelpunt. Uiteindelijk werd de wedstrijd 2-2, waardoor beide teams een gelijkspel behaalden.

De prestatie van Groenen en Martens is zeker te prijzen. Ze hebben laten zien dat Nederlandse voetbalsters mee kunnen doen op het hoogste niveau. Ook Manchester United was onder de indruk van hun prestatie en heeft beide spelers geprezen voor hun inzet en doorzettingsvermogen.

Het is een mooi resultaat voor Groenen en Martens, maar het is nog maar het begin. Ze zullen hun best moeten blijven doen om hun plaats in de Champions League te verdienen. Als ze dat lukt, zal het een grote stap voorwaarts zijn voor Nederlandse voetbalsters.