Griekspoor wint tweede ronde Washington na rentree na Wimbledon-sof

Griekspoor heeft de tweede ronde van Washington na zijn rentree na Wimbledon-sof gewonnen. De Nederlandse tennisser, die voor het eerst sinds de Grand Slam-toernooien terugkeerde op de ATP-tour, versloeg de Amerikaan Marcos Giron met 6-3, 6-4.

Griekspoor begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3. In de tweede set kwam Giron terug in de wedstrijd, maar Griekspoor bleef sterk spelen en won uiteindelijk met 6-4.

Griekspoor was blij met zijn prestatie en zei: “Ik ben erg blij dat ik deze wedstrijd heb gewonnen. Ik heb hard gewerkt om terug te keren naar de tour en ik ben blij dat ik het heb kunnen laten zien.”

Het is een goede prestatie voor Griekspoor, die na een lange afwezigheid terugkeerde op de ATP-tour. Hij had al eerder gespeeld in Wimbledon, maar had toen geen goede resultaten. Nu heeft hij laten zien dat hij sterk genoeg is om te winnen in Washington.

Het is ook goed nieuws voor de Nederlandse tennisfans, die hopen dat Griekspoor een sterke prestatie kan leveren op de toernooien die nog komen. Als hij zo doorgaat, kan hij een grote naam worden in de wereld van het tennissen.