Griekspoor mist grootste toernooizege ooit na topweek in Washington

Griekspoor, de jonge Nederlandse tennisser, heeft afgelopen week een topweek beleefd in Washington. Hij bereikte de finale van het Citi Open-toernooi, maar helaas voor hem ging hij er met de tweede plaats vandoor. Hoewel hij de grootste toernooizege uit zijn carrière miste, was het toch een geweldige prestatie voor Griekspoor.

Griekspoor begon de week met een overwinning op de Amerikaanse tennisser Reilly Opelka. Hij vervolgde zijn goede spel door ook de volgende ronde te winnen. In de kwartfinale versloeg hij de Argentijn Guido Pella. In de halve finale versloeg hij de Amerikaan Taylor Fritz in twee sets.

In de finale stond Griekspoor tegenover de Serviër Dusan Lajovic. Helaas voor Griekspoor ging hij er met de tweede plaats vandoor. Desondanks was het een geweldige prestatie voor Griekspoor, die nu op de 32ste plaats staat in de wereldranglijst.

Griekspoor heeft laten zien dat hij een grote toekomst heeft in het tennisspel. Als hij zo doorgaat, is het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn grootste toernooizege ooit boekt.