Green Day treedt op 19 juni op in GelreDome tijdens hun nieuwe tour

Op 19 juni zal de Amerikaanse punkrockband Green Day optreden in de GelreDome in Arnhem. Het is de eerste show van hun nieuwe tour, getiteld ‘Hella Mega Tour’. De tour begint in Europa en zal vervolgens door de Verenigde Staten gaan.

De band, bestaande uit Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt en TrĂ© Cool, heeft al meer dan 25 jaar samen muziek gemaakt. In de loop der jaren hebben ze vele hits gescoord, waaronder ‘Boulevard of Broken Dreams’, ‘American Idiot’ en ‘Good Riddance (Time of Your Life)’.

De concerten van Green Day zijn altijd een feest. De band speelt niet alleen hun eigen hits, maar ook covers van andere artiesten. De energieke optredens zijn een geweldige ervaring voor alle fans.

Voor deze show hebben Green Day een aantal speciale gasten aangekondigd. Wees er dus snel bij om erachter te komen wie er allemaal zullen optreden. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar via de website van de GelreDome.

Kom naar de GelreDome op 19 juni om de legendarische punkrockers van Green Day live te zien. Het wordt een avond vol energie, muziek en entertainment die je niet wilt missen!