Gratis kermisbezoek voor inwoners van Tynaarlo met een krappe beurs

In de gemeente Tynaarlo hebben inwoners met een krappe beurs de kans om gratis naar de kermis te gaan. De gemeente heeft namelijk een speciale actie opgezet om deze mensen te helpen.

De actie is bedoeld voor mensen die een laag inkomen hebben en die daardoor geen geld hebben om naar de kermis te gaan. De gemeente Tynaarlo wil deze mensen een leuke dag bezorgen en daarom hebben ze besloten om gratis toegangskaarten te verstrekken.

De kaarten zijn te verkrijgen bij het gemeentehuis. Daar kunnen mensen die aan de voorwaarden voldoen een toegangskaart ophalen. De kaarten zijn alleen geldig voor de komende kermis in Tynaarlo.

De gemeente Tynaarlo hoopt dat deze actie een positief effect zal hebben op de inwoners met een krappe beurs. Ze hopen dat deze mensen nu ook eens kunnen genieten van een dagje uit, zonder dat ze daarvoor geld hoeven uit te geven.

De gemeente Tynaarlo wil graag dat iedereen kan genieten van de kermis en daarom hebben ze deze actie opgezet. Iedereen die aan de voorwaarden voldoet, kan dus gratis naar de kermis. De gemeente Tynaarlo hoopt dat veel mensen gebruik zullen maken van deze unieke kans.