GP Brazilië op Formule 1-kalender tot 2030

De Formule 1-kalender voor de komende jaren is bekendgemaakt en de Grand Prix van Brazilië staat er nog steeds op. De race in Brazilië is een van de meest iconische races in de sport en heeft een lange geschiedenis. De race is al meer dan 50 jaar een vaste waarde op de kalender en zal dat ook blijven tot 2030.

De Grand Prix van Brazilië wordt gehouden op het Autódromo José Carlos Pace, ook wel bekend als Interlagos. De baan ligt in de buurt van São Paulo en is een van de meest spectaculaire circuits in de sport. Het circuit heeft een aantal unieke kenmerken, waaronder een aantal lange rechte stukken en een aantal bochten die de coureurs uitdagen.

De race in Brazilië is altijd een populair evenement geweest en heeft veel fans over de hele wereld. Het is ook een van de meest gewaardeerde races in de sport, met veel lokale fans die het evenement steunen. Er zijn ook veel internationale fans die naar Brazilië reizen om de race bij te wonen.

De Grand Prix van Brazilië staat op de kalender tot 2030 en zal waarschijnlijk nog langer blijven bestaan. Het is een van de meest iconische races in de sport en zal blijven bestaan als een van de meest populaire evenementen in de Formule 1.