Gosens verlaat Inter voor eerste Duitse uitdaging bij Bundesliga-club

Het Nederlandse voetbaltalent, Donyell Malen, heeft een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij heeft zijn contract bij Inter Milan verbroken en is verhuisd naar de Duitse Bundesliga-club VfL Wolfsburg.

Malen, die voorheen speelde voor PSV Eindhoven, heeft een contract getekend voor vijf jaar bij Wolfsburg. Hij is de tweede Nederlander die naar de Bundesliga-club verhuist, na Wout Weghorst.

De 21-jarige aanvaller heeft een grote stap gemaakt door naar Wolfsburg te verhuizen. Hij is een veelbelovende speler met veel potentieel en hij krijgt de kans om zichzelf te bewijzen in een van de beste competities ter wereld.

Malen is erg enthousiast over deze kans en heeft gezegd dat hij er klaar voor is om zijn kwaliteiten te laten zien in de Bundesliga. Hij heeft ook gezegd dat hij er alles aan zal doen om Wolfsburg te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen.

Het is duidelijk dat Malen een grote stap heeft gemaakt door naar Wolfsburg te verhuizen. Hij heeft een grote kans gekregen om zichzelf te bewijzen in een van de beste competities ter wereld en hij is er klaar voor om zijn kwaliteiten te laten zien. We wensen hem veel succes toe bij zijn nieuwe avontuur.