Gordon Ramsay wordt voor de zesde keer vader: ‘Geweldig verjaardagscadeau’

Gordon Ramsay, de beroemde Britse chef-kok, is voor de zesde keer vader geworden. Zijn vrouw Tana heeft op 5 mei een gezonde babyjongen geboren. Gordon Ramsay heeft het nieuws via Instagram bekendgemaakt met de tekst: “Geweldig verjaardagscadeau voor mij, want vandaag word ik 53! Onze zesde kind is geboren, een jongen genaamd Oscar James Ramsay. We zijn allemaal verliefd!”

Gordon Ramsay is al lang een bekende naam in de culinaire wereld. Hij heeft vele restaurants over de hele wereld en heeft verschillende tv-programma’s gepresenteerd, waaronder MasterChef en Hell’s Kitchen. Zijn vrouw Tana is een voormalig model en ze zijn al 22 jaar getrouwd.

De koppel heeft al vijf kinderen: Megan, 21, Matilda, 17, Jack, 19, Holly, 17 en Tilly, 15. Gordon Ramsay heeft al eerder gezegd dat hij graag nog meer kinderen wilde. Hij zei: “We zouden graag nog meer kinderen willen, maar we zien wel wat er gebeurt.”

Het koppel is erg blij met hun nieuwe aanwinst. Gordon Ramsay heeft al laten weten dat hij erg trots is op zijn gezin en dat hij dankbaar is voor de gezondheid van zijn kinderen. Hij heeft ook gezegd dat hij zich gelukkig voelt om zes kinderen te hebben.

Het is duidelijk dat Gordon Ramsay en zijn vrouw Tana erg gelukkig zijn met hun nieuwe aanwinst. We wensen hen veel geluk met hun gezin en hopen dat ze veel plezier met Oscar James Ramsay zullen beleven.