Goes: Politie gebruikt honden om vechtpartij te stoppen, twee agenten gewond

Gisteren heeft de politie in Goes gebruik gemaakt van honden om een vechtpartij te stoppen. Twee agenten raakten hierbij gewond.

De politie kreeg een melding dat er op de Kerkstraat een vechtpartij aan de gang was. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat er een groep mensen betrokken was bij de vechtpartij. Om de situatie onder controle te krijgen, besloot de politie honden in te zetten.

De honden werden ingezet om de vechtpartij te stoppen en de betrokkenen te verwijderen. Uiteindelijk lukte het de politie om de situatie onder controle te krijgen. Twee agenten raakten hierbij gewond, maar hun verwondingen zijn niet ernstig.

De politie heeft meerdere personen aangehouden voor verhoor. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de betrokkenen of de oorzaak van de vechtpartij. De politie is een onderzoek gestart om meer informatie te verzamelen.

De politie waarschuwt mensen dat het niet toegestaan is om de openbare orde te verstoren en dat er consequenties aan verbonden zijn. Ze benadrukken ook dat het gebruik van honden alleen wordt ingezet als alle andere opties uitgeput zijn.