Goedele Liekens en Nederlandse advocaat gaan uit elkaar

Goedele Liekens en Nederlandse advocaat gaan uit elkaar

Goedele Liekens, een Belgische psycholoog, seksuoloog en activist, en haar Nederlandse advocaat gaan uit elkaar. De twee hadden een relatie van meer dan vijf jaar.

De relatie tussen Goedele en haar advocaat begon in 2014. In een interview met de Belgische krant De Morgen vertelde Goedele dat haar advocaat haar steunde in haar strijd voor gendergelijkheid. Ze zei ook dat ze het gevoel had dat ze eindelijk iemand had gevonden die haar begreep en steunde.

Goedele is bekend om haar campagnes voor gendergelijkheid. Ze is een bekende spreker op conferenties over seksualiteit en gendergelijkheid. Ze heeft ook verschillende boeken geschreven over seksualiteit en gendergelijkheid.

Goedele heeft nu bevestigd dat ze en haar advocaat uit elkaar zijn gegaan. Ze heeft gezegd dat het een moeilijke beslissing was, maar dat ze er samen uit zijn gekomen. Ze heeft ook gezegd dat ze blijven samenwerken om hun strijd voor gendergelijkheid voort te zetten.

Hoewel Goedele en haar advocaat uit elkaar zijn gegaan, zal hun strijd voor gendergelijkheid doorgaan. Goedele blijft haar campagnes voeren en spreken op conferenties over seksualiteit en gendergelijkheid. Ze blijft ook boeken schrijven over deze onderwerpen. Goedele en haar advocaat blijven samenwerken om hun strijd voor gendergelijkheid voort te zetten.