Go Ahead Eagles verslaat ook Heerenveen, Heracles wint van Excelsior

Go Ahead Eagles verslaat ook Heerenveen, Heracles wint van Excelsior

Go Ahead Eagles heeft zondag een overwinning behaald tegen Heerenveen. De wedstrijd eindigde in 2-1. Go Ahead Eagles begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Heerenveen kon de achterstand niet meer inhalen en Go Ahead Eagles won de wedstrijd.

Heracles heeft ook zondag gewonnen van Excelsior. De wedstrijd eindigde in 3-1. Heracles begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Excelsior kon de achterstand niet meer inhalen en Heracles won de wedstrijd.

De overwinningen van Go Ahead Eagles en Heracles betekent dat beide teams een stapje dichterbij de top van de Eredivisie komen. Go Ahead Eagles staat nu op de vierde plaats en Heracles op de zesde plaats. Beide teams hebben nog een lange weg te gaan, maar met deze overwinningen hebben ze een goede start gemaakt.

Het was een spannende dag voor de fans van Go Ahead Eagles en Heracles, maar uiteindelijk hebben beide teams hun wedstrijden gewonnen. De fans kunnen nu met vertrouwen naar de volgende wedstrijden kijken.