Go Ahead Eagles verovert subtop van Eredivisie na overwinning op Fortuna

Sittard

Go Ahead Eagles heeft vandaag een belangrijke overwinning behaald in de Eredivisie. Na een spannende wedstrijd tegen Fortuna Sittard wonnen de Eagles met 2-1. Hiermee verovert Go Ahead Eagles de subtop van de Eredivisie.

De wedstrijd begon met een snelle goal van de Eagles. Na een goede aanval kon de bal in de twintigste minuut in het doel worden geschoten door Jari Schuurman. Fortuna Sittard kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mark Diemers in de veertigste minuut.

In de tweede helft bleef het spannend. De Eagles bleven druk zetten en kregen een penalty in de zeventigste minuut. De penalty werd benut door Jari Schuurman, waardoor Go Ahead Eagles op voorsprong kwam. Fortuna Sittard probeerde nog wel om de gelijkmaker te maken, maar het lukte niet meer.

Go Ahead Eagles heeft hiermee een belangrijke overwinning behaald. Door deze overwinning staan ze nu bovenaan de subtop van de Eredivisie. De Eagles hebben nu een voorsprong van vier punten op nummer twee, FC Utrecht.

Het team van Go Ahead Eagles is blij met deze overwinning en heeft er alle vertrouwen in dat ze deze voorsprong vast kunnen houden. De komende weken zullen er nog veel wedstrijden gespeeld worden, dus er is nog geen uitsluitsel over wie er uiteindelijk bovenaan de subtop zal staan. Maar Go Ahead Eagles heeft in ieder geval een goede stap gezet om bovenaan te blijven staan.