Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam spelen doelpuntloos gelijk, Excelsior ontvangt nederlaag van PEC Zwolle

Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam hebben afgelopen zondag een doelpuntloos gelijkspel gespeeld. De wedstrijd begon met een aantal kansen voor beide teams, maar helaas konden geen van beide teams een doelpunt maken.

In de tweede helft werd het spel wat feller, maar ook hier kon geen van beide teams een doelpunt maken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

Ondertussen speelde Excelsior thuis tegen PEC Zwolle. Excelsior begon sterk aan de wedstrijd en kreeg ook een aantal kansen, maar helaas wisten ze deze niet te verzilveren. In de tweede helft werd PEC Zwolle sterker en uiteindelijk scoorden ze twee doelpunten. Excelsior kon hier geen antwoord op geven en verloor uiteindelijk met 2-0.

Het was een spannende dag in de Eredivisie, waar Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam een doelpuntloos gelijkspel speelden en Excelsior met 2-0 verloor van PEC Zwolle. Hopelijk kunnen deze teams in de volgende wedstrijden weer beter presteren en meer doelpunten maken.