Gladon verlaat Fortuna Sittard voor 'lucratief avontuur' bij Heerenveen, Van der Hart aangetrokken

Gladon verlaat Fortuna Sittard voor ‘lucratief avontuur’ bij Heerenveen, Van der Hart aangetrokken

als vervanger

Gisteren heeft Fortuna Sittard bekend gemaakt dat hun aanvaller, Gladon, het team heeft verlaten om een lucratief avontuur aan te gaan bij Heerenveen. De club heeft ook bevestigd dat de Nederlandse doelman, Marco van der Hart, is aangetrokken als vervanger.

Gladon kwam in 2017 naar Fortuna Sittard en was een van de meest productieve spelers van de club. In zijn twee seizoenen bij Fortuna Sittard scoorde hij maar liefst 24 doelpunten in 73 wedstrijden. Zijn prestaties hebben hem de kans gegeven om een ​​lucratief avontuur aan te gaan bij Heerenveen.

Van der Hart is de nieuwe vervanger van Gladon bij Fortuna Sittard. De doelman begon zijn carrière bij FC Utrecht en speelde daarna voor clubs zoals Willem II, FC Groningen en NEC Nijmegen. Hij heeft ook ervaring opgedaan in het buitenland, waaronder een korte periode bij de Franse club AS Nancy.

De club is blij met de aanwinst van Van der Hart en hoopt dat hij de productiviteit van Gladon kan evenaren. De komst van Van der Hart is een goede stap voor Fortuna Sittard en zal de club helpen om hun doelstellingen te bereiken.