Gisele Bündchen en Tom Brady gaan na dertien jaar huwelijk scheiden

Gisele Bündchen en Tom Brady gaan na dertien jaar huwelijk scheiden

Nadat er al wekenlang geruchten gingen dat het stel uit elkaar is, heeft People vrijdag bevestigd dat Gisele Bündchen (42) en Tom Brady (45) inderdaad gaan scheiden. Het model en de American footballlegende waren dertien jaar lang getrouwd.

De scheiding zou vrijdagochtend zijn aangevraagd. Volgens bronnen heeft het voormalig koppel de afgelopen tijd om de tafel gezeten om hun bezittingen en geld eerlijk te verdelen. Ook over de verdeling van de voogdij over hun twee kinderen zou een besluit zijn genomen.

Bündchen, die eerder een relatie had met Leonardo DiCaprio, werd de afgelopen tijd een paar keer gezien zonder trouwring. Dat wakkerde de geruchten aan dat hun huwelijk voorbij zou zijn. Ook plaatste ze op Instagram een suggestief bericht: “Je kunt geen goede relatie hebben met iemand die inconsequent naar jou is”, schreef het model.

Bündchen en Brady waren ruim vijftien jaar samen en zijn de ouders van dochter Vivian en zoon Benjamin. Op het moment dat het topmodel en het NFL-icoon elkaar ontmoetten, waren ze allebei al ongekend populair en eenmaal samen groeide hun roem tot nog grotere hoogten.

Bündchen heeft in 2015 bewust een stap teruggezet in haar werk om zich te focussen op haar gezin en wat kleinere projecten.