Girona verliest in laatste minuut bij Real Betis

Girona heeft vandaag een pijnlijke nederlaag geleden bij Real Betis. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Real Betis een doelpunt waardoor de wedstrijd met 1-0 werd beslist.

Girona begon de wedstrijd sterk en had een aantal kansen om te scoren. Helaas konden ze geen doelpunt maken. In de tweede helft werd de wedstrijd steeds spannender en kreeg Girona nog meer kansen om te scoren.

In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Real Betis een doelpunt en werd de wedstrijd met 1-0 beslist. Girona was erg teleurgesteld over de nederlaag, maar blijft positief en is vastbesloten om zich te verbeteren voor hun volgende wedstrijd.

Deze nederlaag is een grote teleurstelling voor Girona, maar ze blijven positief en hopen dat ze in hun volgende wedstrijd beter zullen presteren. Ze zullen hard werken om hun volgende wedstrijd te winnen.