Girona egaliseert met Real Madrid dankzij assist van Blind

Girona egaliseert met Real Madrid dankzij assist van Blind

Girona heeft de wedstrijd tegen Real Madrid gelijkgespeeld dankzij een assist van Daley Blind. De wedstrijd, die plaatsvond op het Estadi Montilivi in Girona, eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Real Madrid begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. In de tweede helft kwam Girona terug in de wedstrijd dankzij een assist van Blind. De Nederlandse international speelde een prachtige voorzet naar Cristhian Stuani, die de bal in het doel schoot.

De assist van Blind was een van de hoogtepunten van de wedstrijd. De Nederlander speelde een uitstekende wedstrijd en was een van de beste spelers op het veld. Na afloop van de wedstrijd werd hij door zijn teamgenoten geprezen voor zijn prestaties.

Het gelijkspel was een goed resultaat voor Girona, dat het opnam tegen een sterke Real Madrid-ploeg. Het resultaat laat zien dat Girona steeds beter presteert en steeds meer op niveau komt met de topclubs in La Liga.

Het was een spannende wedstrijd, waarin beide teams hun kansen hadden. Uiteindelijk was het Blind die de wedstrijd besliste met zijn assist. Het was een geweldige prestatie van de Nederlander, die heeft bewezen dat hij een belangrijke speler is voor Girona.