Giro555 verlengt inzameling voor Turkije en Syrië, 125 miljoen euro opgehaald

Giro555 verlengt inzameling voor Turkije en Syrië, 125 miljoen euro opgehaald

Giro555 heeft de inzameling voor Turkije en Syrië verlengd. In totaal is er al 125 miljoen euro opgehaald. Met deze verlenging hoopt Giro555 nog meer mensen te bereiken en nog meer geld in te zamelen.

Giro555 is een initiatief van de Nederlandse overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Het doel is om geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door de oorlog in Syrië en Turkije.

Het geld dat wordt ingezameld wordt gebruikt om mensen in Turkije en Syrië te helpen. Het geld wordt gebruikt om voedsel, medicijnen, kleding en onderdak te verstrekken aan mensen die getroffen zijn door de oorlog. Ook wordt het geld gebruikt om mensen te helpen met het opbouwen van hun leven na de oorlog.

Giro555 is erg blij met de 125 miljoen euro die al is opgehaald. Ze hopen dat er nog meer geld binnenkomt met de verlenging van de inzameling. Iedereen kan bijdragen aan Giro555 door geld te doneren.

Giro555 wil iedereen bedanken die al heeft gedoneerd. Door jullie steun kunnen we mensen in Turkije en Syrië helpen die getroffen zijn door de oorlog. Als je nog niet hebt gedoneerd, doe dat dan alsnog. Jouw bijdrage kan het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door de oorlog.