Giftige slang die ontsnapte in Tilburg waarschijnlijk achter gipsmuur van woning

Er is een giftige slang ontsnapt in Tilburg. De slang is waarschijnlijk achter een gipsmuur van een woning gekropen. De politie heeft de bewoners van de woning gewaarschuwd om voorzichtig te zijn.

De politie heeft een bericht geplaatst op Facebook waarin staat dat de slang waarschijnlijk een giftige adder is. Er wordt gevraagd aan iedereen die de slang ziet om de politie te bellen.

De politie is op zoek naar de slang en heeft de buurt afgezocht. Ze hebben gezocht in tuinen en andere plekken waar de slang zou kunnen zitten. De politie heeft ook gevraagd of iemand de slang heeft gezien, maar er is nog geen melding gedaan.

Het is belangrijk dat mensen voorzichtig zijn als ze in de buurt van de woning komen. Als je de slang ziet, moet je direct contact opnemen met de politie. Het is ook belangrijk dat mensen hun huisdieren binnenhouden, zodat ze niet in contact komen met de slang.

De politie hoopt dat ze de slang snel kunnen vinden en dat er niemand gewond raakt. Als je meer informatie hebt over de slang, neem dan contact op met de politie.