Giel Beelen wordt vader van een dochter: ‘Wat een rijkdom’

Giel Beelen is vader geworden van een dochter. De radio-dj en presentator deelde het nieuws op Instagram met de bijbehorende foto. “Wat een rijkdom”, schreef hij bij de foto.

Giel en zijn vrouw, Marloes, waren al een tijdje bezig met het verwezenlijken van hun droom om ouders te worden. “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om dit te bereiken en nu is het moment eindelijk daar”, schreef Giel op Instagram.

Giel en Marloes zijn overweldigd door de liefde die ze van hun familie en vrienden hebben gekregen. “We zijn zo dankbaar voor de steun en liefde die we hebben gekregen. We kunnen niet wachten om onze kleine meid te verwelkomen in ons gezin”, aldus Giel.

Giel is niet alleen een bekende radio-dj, maar ook een ervaren presentator. Hij presenteert al jaren verschillende programma’s op televisie, waaronder de populaire talkshow ‘De Wereld Draait Door’.

Het is duidelijk dat Giel en Marloes erg blij zijn met hun nieuwe dochter. Ze zijn dankbaar dat ze de kans hebben gekregen om ouders te worden en kunnen niet wachten om hun kleine meid te verwelkomen. Dit is een magisch moment voor het stel en we wensen hen veel geluk met hun nieuwe gezin.