Giel Beelen en Floor zijn in het huwelijk getreden tijdens haar zwangerschap

Giel Beelen en Floor zijn in het huwelijk getreden tijdens haar zwangerschap

Giel Beelen en Floor zijn een gelukkig koppel dat onlangs in het huwelijk is getreden. Het bijzondere aan hun verhaal is dat Floor al zwanger was van hun eerste kind toen ze trouwden.

Het koppel heeft hun verloving aangekondigd in januari 2020, maar heeft besloten om hun trouwdatum uit te stellen totdat Floor verder was in haar zwangerschap. Op 4 juli 2020 hebben ze de stap gezet en zijn ze in het huwelijk getreden.

Giel en Floor hebben hun trouwdag gevierd met een intieme ceremonie met hun familie en vrienden. Hoewel Floor al zwanger was, droeg ze nog steeds een prachtige trouwjurk. Ze hebben de dag gevierd met een feestelijke lunch en een romantisch diner.

Het koppel is nu druk bezig met het voorbereiden van de geboorte van hun eerste kind. Ze kijken uit naar de komst van hun kleine meid en hopen dat ze een gezonde en gelukkige toekomst tegemoet gaan.

Giel en Floor’s verhaal is een prachtig voorbeeld van liefde, hoop en geluk. Ze hebben laten zien dat je je dromen kunt verwezenlijken, ook als je al zwanger bent. Hun verhaal is een inspiratiebron voor vele andere stellen die ook hun dromen willen verwezenlijken.