Gewonde moeder van deelnemer aan Slimste Mens tijdens opnames

De opnames van de populaire tv-show Slimste Mens zijn vorige week onderbroken nadat een van de deelnemers een ernstig ongeluk had. De moeder van de deelnemer, die mee was naar de opnames, raakte ernstig gewond.

De opnames vonden plaats in het Belgische Gent. De deelnemer aan de show was samen met zijn moeder aanwezig. Tijdens de opnames kreeg de moeder plotseling last van een ernstig medisch probleem. Er werd meteen een ambulance gebeld en de moeder werd naar het ziekenhuis gebracht.

De omstandigheden waaronder het ongeluk gebeurde zijn nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de moeder ernstig gewond is geraakt. De productie van de show heeft laten weten dat er alles aan wordt gedaan om de moeder zo goed mogelijk te helpen. Ook is er contact met de familie van de deelnemer om hen te steunen in deze moeilijke tijd.

De opnames van Slimste Mens zijn voorlopig uitgesteld totdat er meer duidelijkheid is over de toestand van de moeder. De productie wil niet dat er verdere stress ontstaat voor de deelnemer en zijn familie.

We wensen de moeder en haar familie veel sterkte toe en hopen dat ze snel weer beter wordt.