Gevangene ontsnapt uit Thailand na rechtszaak met politiebus

Gevangene ontsnapt uit Thailand na rechtszaak met politiebus

Afgelopen week heeft een gevangene in Thailand een opmerkelijke ontsnapping gemaakt. Nadat hij was veroordeeld tot een gevangenisstraf, slaagde hij erin te ontsnappen door een politiebus te stelen.

De gevangene, die bekend staat als “Mr. Chai”, werd veroordeeld voor het stelen van een motorfiets. Na zijn veroordeling, slaagde hij erin te ontsnappen door een politiebus te stelen die buiten het gerechtsgebouw stond.

Volgens de politie was de gevangene goed voorbereid op zijn ontsnapping. Hij had een sleutel bij zich die hij gebruikte om de bus te starten en hij had ook een kaart van de omgeving bij zich.

De politie begon meteen met zoeken naar de gevangene, maar tot nu toe is hij nog niet gevonden. Er wordt gedacht dat hij mogelijk naar een ander deel van Thailand is gevlucht.

Het is niet de eerste keer dat er in Thailand een gevangene ontsnapt. In het verleden zijn er verschillende gevangenen ontsnapt door middel van vluchten, maar dit is de eerste keer dat iemand is ontsnapt met behulp van een politiebus.

Het incident heeft veel ophef veroorzaakt in Thailand, waar de autoriteiten nu hun best doen om de gevangene te vinden. Als hij wordt gevonden, zal hij waarschijnlijk worden gestraft voor zijn misdaad.