Gerard Joling schenkt onderbroek bij start van Serious Request 2023 in Nijmegen

Gerard Joling schenkt onderbroek bij start van Serious Request 2023 in Nijmegen

Gerard Joling heeft een bijzondere actie ondernomen bij de start van Serious Request 2023 in Nijmegen. Hij heeft een grote doos onderbroeken geschonken aan de organisatie. De onderbroeken zijn bedoeld voor mensen die het moeilijk hebben en die geen geld hebben om nieuwe kleding te kopen.

De actie van Gerard Joling is een mooi voorbeeld van hoe je iets kunt doen voor mensen die het moeilijk hebben. Hij heeft laten zien dat je met een kleine daad al veel verschil kunt maken.

De onderbroeken zullen worden gedistribueerd door de organisatie van Serious Request. Ze zullen worden gegeven aan mensen die het hard nodig hebben. De organisatie is erg blij met deze schenking, omdat het een grote hulp is voor mensen die het moeilijk hebben.

Gerard Joling is erg blij dat hij iets kan doen voor de mensen die het hard nodig hebben. Hij is van mening dat iedereen een steentje moet bijdragen om de wereld een betere plek te maken. Met deze actie wil hij laten zien dat je met een kleine daad al veel verschil kunt maken.

Het is erg mooi om te zien dat Gerard Joling zo betrokken is bij Serious Request en dat hij zo’n mooie daad doet. We hopen dat er meer mensen zijn die zo’n mooie daad doen en zo de wereld een betere plek maken.