Gerard Joling en John de Bever worden opgeleid tot musicalacteurs in nieuwe RTL-show

Gerard Joling en John de Bever zijn twee bekende Nederlandse artiesten die bekend staan om hun muzikale prestaties. Nu gaan ze samen een nieuwe uitdaging aan: musicalacteurs worden in een nieuwe RTL-show.

De show, genaamd ‘De Musical Challenge’, zal bestaan uit verschillende afleveringen waarin de twee artiesten worden opgeleid tot musicalacteurs. Ze zullen lessen krijgen in zang, dans en acteren, en ze zullen ook samenwerken met professionele musicalacteurs. Aan het einde van de show zullen ze een optreden geven in een professionele musical.

De show zal worden gepresenteerd door presentatrice Chantal Janzen, die ook als coach zal fungeren. Zij zal de twee artiesten begeleiden tijdens hun reis naar het podium.

De show is bedoeld om mensen te inspireren om hun dromen na te jagen. Het is bedoeld om mensen te laten zien dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren en dat je altijd je dromen kunt verwezenlijken.

Gerard Joling en John de Bever zijn enthousiast over de show en kijken ernaar uit om hun nieuwe talenten te ontdekken. Ze hopen dat de show anderen kan inspireren om ook hun dromen na te jagen.

De Musical Challenge is vanaf september te zien op RTL4.