Georginio Wijnaldum nog steeds een optie voor Oranje: 'Kreeg bericht van zijn trainer'

Georginio Wijnaldum nog steeds een optie voor Oranje: ‘Kreeg bericht van zijn trainer’

Georginio Wijnaldum is nog steeds een optie voor het Nederlands Elftal. Dit komt naar voren uit een bericht dat de trainer van de middenvelder, Jürgen Klopp, heeft verstuurd. Klopp heeft aangegeven dat Wijnaldum nog steeds een optie is voor Oranje.

Wijnaldum is een belangrijke speler voor Oranje. Hij is al jaren een vaste waarde in het elftal en heeft al vele wedstrijden gespeeld. Ook bij Liverpool is hij een belangrijke speler. Klopp heeft aangegeven dat hij er zeker van is dat Wijnaldum nog steeds een optie is voor Oranje.

De middenvelder heeft al veel ervaring met het Nederlands Elftal. Hij heeft al meer dan 50 interlands gespeeld en heeft ook al een aantal doelpunten gemaakt. Ook heeft hij al veel wedstrijden gespeeld in de Champions League en de Europa League.

Het is dus duidelijk dat Wijnaldum nog steeds een optie is voor Oranje. Klopp heeft aangegeven dat hij er zeker van is dat de middenvelder nog steeds een optie is voor Oranje. Wijnaldum heeft al veel ervaring met het Nederlands Elftal en heeft ook al veel wedstrijden gespeeld in de Champions League en de Europa League. Het is dus duidelijk dat Wijnaldum nog steeds een belangrijke speler is voor Oranje.