George Clooney bevestigt: ‘Ocean’s 11 krijgt een vervolg’

George Clooney heeft bevestigd dat er een vervolg komt op de kaskraker Ocean’s 11. De acteur, die de hoofdrol speelde in de originele film uit 2001, liet weten dat de film een vervolg krijgt.

De vervolgfilm, Ocean’s 12, werd uitgebracht in 2004 en de derde film, Ocean’s 13, kwam in 2007 uit. De films werden geprezen om hun humor en de sterke prestaties van de cast.

De vervolgfilm zal waarschijnlijk gebaseerd zijn op de originele film, maar er zullen ook nieuwe elementen worden toegevoegd. Clooney heeft gezegd dat hij hoop dat de film net zo succesvol zal zijn als de voorgaande films.

De cast van de originele film bestond uit Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy GarcĂ­a en Julia Roberts. Er is nog geen informatie over wie er in de vervolgfilm zullen spelen.

De vervolgfilm zal waarschijnlijk worden geregisseerd door Steven Soderbergh, die ook de andere twee films regisseerde. Er is nog geen informatie over wanneer de film zal worden uitgebracht.

Het is duidelijk dat fans van de originele Ocean’s 11-film erg enthousiast zijn over het nieuws van een vervolg. Het is nu afwachten of de vervolgfilm net zo succesvol zal worden als de originele film.