Gemeente Hilversum staat geen extra beveiligingsmaatregelen rondom het Mediapark toe

De gemeente Hilversum staat geen extra beveiligingsmaatregelen rondom het Mediapark toe. Dit is een besluit dat de gemeenteraad heeft genomen na een discussie over de veiligheid in het gebied.

Het Mediapark is een belangrijk gebied voor Hilversum, waar veel bedrijven en instellingen gevestigd zijn. Er is een grote vraag naar extra beveiligingsmaatregelen, omdat er steeds meer criminaliteit in het gebied wordt gemeld. Er zijn echter ook veel mensen die tegen de extra maatregelen zijn, omdat ze bang zijn dat het de sfeer in het gebied zal verpesten.

Na een lange discussie heeft de gemeenteraad besloten dat er geen extra beveiligingsmaatregelen rondom het Mediapark zullen worden toegepast. Ze stellen dat er al voldoende maatregelen zijn om de veiligheid in het gebied te waarborgen. Ook stellen ze dat het belangrijk is om de sfeer in het gebied te behouden, omdat dit een belangrijke factor is voor de aantrekkelijkheid van het gebied.

Hoewel veel mensen teleurgesteld zijn in het besluit van de gemeenteraad, is het belangrijk om te onthouden dat er al voldoende maatregelen zijn om de veiligheid in het gebied te waarborgen. De gemeente Hilversum blijft toezien op de veiligheid in het Mediapark en zal blijven werken aan het behoud van de sfeer in het gebied.