Gemeente Den Haag vreest voor veiligheid tijdens Prinsjesdag

Gemeente Den Haag vreest voor veiligheid tijdens Prinsjesdag

Prinsjesdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in Den Haag. Het is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek, waar de troonrede wordt uitgesproken door de koning. De gemeente Den Haag is echter bezorgd over de veiligheid tijdens Prinsjesdag.

De gemeente Den Haag heeft aangegeven dat het belangrijk is dat er extra maatregelen worden genomen om de veiligheid tijdens Prinsjesdag te waarborgen. Er zal meer politie aanwezig zijn om de openbare orde te handhaven. Ook zullen er extra beveiligingsmaatregelen worden genomen, zoals het scannen van bezoekers bij de ingang.

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt tijdens Prinsjesdag. Er zal geen geweld of andere ongeregeldheden worden getolereerd. Ook zal er een verbod gelden op het dragen van wapens of andere gevaarlijke voorwerpen. De gemeente Den Haag roept iedereen op om zich aan de regels te houden en om samen te werken om Prinsjesdag veilig te houden.

De gemeente Den Haag hoopt dat iedereen zich aan de regels houdt en dat Prinsjesdag een veilige en plezierige dag wordt voor iedereen. Als we allemaal samenwerken, kunnen we ervoor zorgen dat Prinsjesdag een succes wordt.