Gelijkspel tussen NEC en FC Volendam na drie goals in historische slotfase van blessuretijd

Vandaag heeft NEC een gelijkspel behaald tegen FC Volendam in een spannende wedstrijd. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel na drie goals in de historische slotfase van de blessuretijd.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor beide teams, maar het duurde tot de tweede helft voordat de score geopend werd. NEC scoorde het eerste doelpunt in de 56e minuut, maar FC Volendam kwam terug in de 64e minuut met een doelpunt van Jeroen Veldmate. NEC scoorde nog twee doelpunten, waaronder een penalty in de 87e minuut, maar FC Volendam bleef aanvallen en scoorde twee doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijd.

De spanning was hoog toen de scheidsrechter de wedstrijd in blessuretijd afsloot met een 3-3 gelijkspel. Het was een memorabele wedstrijd met veel actie en spanning. Beide teams speelden goed en het was een spannende wedstrijd tot het laatste moment.

Het was een historische slotfase van de wedstrijd waarin beide teams hun best deden om te winnen. Uiteindelijk kwamen ze er niet uit en moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel. Het was een geweldige wedstrijd die iedereen zal blijven herinneren.