Gelijkspel tussen Go Ahead Eagles en Excelsior door bijzondere doelpuntenmakers

Go Ahead Eagles en Excelsior hebben zondag een bijzondere wedstrijd gespeeld. Beide teams kwamen uit op een gelijkspel van 2-2. Er waren twee bijzondere doelpuntenmakers die deze wedstrijd hebben gemaakt.

De eerste doelpuntenmaker was Go Ahead Eagles’ spits, Jordy van Deelen. Van Deelen scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de tweede helft, waardoor Go Ahead Eagles op voorsprong kwam. Het was een prachtige goal, waarbij hij de bal in de verre hoek schoot.

De tweede doelpuntenmaker was Excelsior’s middenvelder, Jari Schuurman. Hij scoorde het tweede doelpunt van de wedstrijd in de laatste minuut, waardoor Excelsior op gelijke hoogte kwam. Schuurman schoot de bal met een prachtige boog over de keeper heen.

Het was een spannende wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Excelsior, waarbij beide teams hun best deden om te winnen. Uiteindelijk was het een gelijkspel, maar de twee bijzondere doelpuntenmakers maakten het tot een memorabele wedstrijd.