Geldermalsen wint PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

Geldermalsen wint PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

Geldermalsen heeft de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro gewonnen! De winnaars uit Geldermalsen kregen de cheque met het grote bedrag uitgereikt door de Nationale Postcode Loterij.

De winnaars uit Geldermalsen zijn de gelukkige eigenaars van de postcode 4191. De prijs bestaat uit een bedrag van 58,9 miljoen euro, waarvan de helft naar de winnaars gaat en de andere helft naar goede doelen.

De winnaars uit Geldermalsen zijn erg blij met hun grote overwinning. Ze hebben al plannen gemaakt voor hoe ze hun deel van het geld gaan besteden. Ze willen het geld gebruiken om hun familie te helpen en om hun dromen waar te maken.

De PostcodeKanjer is een loterij die wordt georganiseerd door de Nationale Postcode Loterij. De loterij wordt elke maand gehouden en er zijn veel prijzen te winnen, waaronder de PostcodeKanjer. Deze prijs is de grootste prijs die je kunt winnen.

De Nationale Postcode Loterij is een goed doel dat geld inzamelt voor goede doelen in Nederland. Door mee te doen aan de loterij steun je dus ook goede doelen.

De Nationale Postcode Loterij feliciteert de winnaars uit Geldermalsen met hun grote overwinning. Ze hopen dat de winnaars hun deel van het geld goed besteden en dat ze er veel plezier aan beleven.