Geen uitfans meer toegelaten na rellen bij bekerduel tussen Anderlecht en Standard Luik

Geen uitfans meer toegelaten na rellen bij bekerduel tussen Anderlecht en Standard Luik

De voetbalwereld staat op zijn kop na de rellen die plaatsvonden bij de bekerwedstrijd tussen Anderlecht en Standard Luik. De rellen begonnen na de wedstrijd, waarbij Anderlecht met 1-0 won. Na de wedstrijd werd er een vechtpartij uitgebroken tussen supporters van beide teams, waarbij er ook vuurwerk werd gegooid.

De Belgische voetbalbond heeft nu besloten dat er geen uitfans meer toegelaten worden bij wedstrijden tussen deze twee teams. Dit is een poging om de veiligheid te vergroten en te voorkomen dat er nog meer rellen plaatsvinden.

Deze maatregel is een grote stap voor de Belgische voetbalbond, omdat het een grote stap is in het beperken van het aantal supporters dat naar wedstrijden mag komen. Het is ook een teken dat de bond niet toestaat dat er geweld plaatsvindt bij voetbalwedstrijden.

Het is belangrijk dat supporters zich aan de regels houden en geen geweld gebruiken bij wedstrijden. Als supporters zich aan de regels houden, dan kan de voetbalwereld weer genieten van een veilige en gezellige sfeer bij voetbalwedstrijden.